Beezy ondersteunt zorgboerderijen, andere kleinschalige zorgorganisaties, ZZP’ers en MKB’ers in het verbeteren van kantoorprocessen. Zodat de mensen in die organisaties kunnen (blijven) doen wat ze graag doen en waar ze goed in zijn, en het werkplezier en het rendement toenemen.                                                                      Doe waar je goed in bent. Dat doe ik ook.

beezy: organize your work more easy!

Bij zorgboerderijen en kleinschalige zorgorganisaties staat de cliënt écht centraal; zorg en begeleiding is op hen afgestemd. Het is veel waard als de zorg en overige administratieve processen goed georganiseerd zijn. Zo blijft de cliënt centraal staan. De mensen die de zorg en begeleiding realiseren hebben vaak veel ballen in de lucht te houden, en hun hart ligt meestal niet bij administratieve zaken. Ik draag er graag aan bij dat zij zoveel mogelijk tijd en energie kunnen (blijven) besteden aan de primaire zorg en begeleiding van hun cliënten.
ZZP’ers en MKB’ ers zijn vaak de vakmannen en vakvrouwen. Zij houden zich het liefst bezig met de vak-inhoudelijke kant van het werk. Administratie e.d. is niet echt zijn/haar hobby. Uitbesteden is (nog) niet aan de orde. Het bedrijf is (nog) te klein, de financiën zijn niet toereikend, de ondernemer wil het zelf blijven doen. Als de kantoorprocessen beter georganiseerd zijn kost het minder tijd, energie en ergernis. Meer werkplezier dus, en een hoger rendement.

beezy: organize your work more easy!

Initiatiefnemer van Beezy is Ina Doornenbal-Kattenbroek. Ondernemend, mensgericht én zakelijk, analytisch vermogen en oplossingsgericht zijn eigenschappen die Ina met veel plezier inzet.

Sinds 1995 werkt zij als zelfstandig ondernemer in de dienstverlening weet dus uit ervaring wat er nodig is om je bedrijf, en ook jezelf, te organiseren en georganiseerd te houden.

Bekijk mijn LinkedIn pagina: